Masalah Tidur Ibu Hamil

Tipu lah kan kalau tak pernah alami waktu hamil bila cakap bab tidur ni. Pusing kiri tak kena, pusing kanan tak selesa. Cuba share mana yang pernah Mummy pernah lalui dekat komen!

Masalah Tidur Ibu Hamil
40 Các câu trả lời

x rasa sgt Masa 1st pregnancy. maybe sebab Masa tu muda lagi .. skrg 2nd pregnancy ni .. semua masalah tu wujud n plus macam2 lagi... ngn semput... x selesa baring, nak pusing kiri kanan tu mcm sakit amat, sakit sendi2... terutama tulanb area pelvic tu.. n area miss v tu rasa mcm ank nk tersembul kuor da .. padahal perut kecik je... skrg br 28 weeks... byk minggu lagi nk kena sabor ni

Hahaha. Paling x suka. Bila tdur sebelah kiri. Nak bgn prgi toilet tu bkn main ssh lgi nk bgn. Sakit bhgian tulang miss v, serba serbi byk yg sakit. Nsib PakSu nk bgn kjap utk pinjamkan tgn nya mengangkat kita ni haa.. Dh la tdur pun panas sgt

smua d atas😂nak pusing tu.. sakitnya allah je tau.. klu dpt ttdo tu.. best je..nsb husben pun jnis fhm dia x kcau.. tp bla da tjga..hah bmula la drama sakit bdan,pinggang,perut kaki smua😂 pakej lgkap ngan x thn panas..

Sy tgh alami.. mgandung kali ni agk mcabar sbb slalu sakit blkg, sakit kaki.. Ank sulung sblm ni xde pn mslh.. mgkn sbb ank sulung sy pjj dgn suami lgsg xde mslh.. ank kedua ni ddk dgn suami mcm2 la peel nya..

angin dan sesak nafas, baring je rasa nak muntah, pastu kaki sakit letak bantal pun sakit juga huhu. moga Allah gantikan kesusahan dan ujian ni dengan anak yang solehah 🫶🏻🤲🏻🥰

1st pregnant and myb bru 2nd trimester..dr taw ngandung mang tdo ngiring kiri je tu pun if tulang pinggul dh sakit baru ngiring kanan.. lain2 blom rasa lg..semoga dipermudahkan sampai sudah aaminn

Semua d atas kcuali tangan lenguh 😩😩😩 balik2 pusing pn xcun. Panas lg 🤣🤣🤣 sben syok ja tdo, kita pusing2. perut start dh berat, mau pusing tu ya ampun 🤭🤭🤭 tabah2 ja la

Semuanya tengah alami sekarang siap pakej tulang miss v rasa ngilu sangat

tertido xpe. klau da start terjaga.. kejap kiri kejap kanan.. 😅😅 nak boleh pusing tu. aduhhh duuhhh

3mo trước

sama..masuk bilik terus baring ttdo xpe..bila terjaga ya rabbi...tgh² tido terjaga lps tu nak tido balik dh x boleh

saya tidur tapi rasaa panas sangat2 🥲🥲🥲