ngantuk

Ngantuk sgt dr pukul 2-4pm sy pusing kiri..pusing kanan serba tak kena..11weeks..ad yg cm sy tak..

9 Các câu trả lời

Awal² memang badan rasa penat sangat sebab tu perlu mkn bnyak vitamin sebab anak dlm perut trngah aktif proses pertumbuhan. Darah ibu dipam laju dan seluruh badan ibu buat kerja walaupun tengah tidur 😪😪

normal sis, nurse pn ckp mmg mcm tu.. sy lg sampai suami sndri pning, sbb kjp2 baring kjp2 duduk tpi mata ngntuk sngt...klau dh dpt tdur kjp je dh trjga

Sy pn 11 week pregnant...ngantuk ya amat..bila dh tdo pla perut rasa x selesa..setiap hari pla tu..

Ada rasa ndak selesa kaa d perut tuh la ndak tidur.. Mcm sy

Aah kdg mcmni la... Bese la tu sis Kalu pregnant Ni...

Sy pun pregnancy kali ni cpt benar mengantuknya.

Normal tue sis

Kita geng haha

normal je