LAPAR WAKTU PAGI PUKUL 3-5 SUAMI MASIH DIBUAI MIMPI INDAH 😴

Pusing kiri tak kena,pusing kanan tak kena sekali celit mata perut berbunyi mintak nak makan pagi2 .. TM3 ni kerap betul lapar, bakal ank no 4💞 ini lah buat misi marah berat naik ,dah lapar tak boleh nak tahan sngt. 💢#baby2023#29Minggu5Hari

2 Các câu trả lời

klau lapar mkn je sis,nnti pedih perut plk .. tp klau blh control mkn buah n mnum air sjuk dh ckup...mcm sy msa trimester ke2 sllu lapar tgh mlm,sy akn mkn buah epal sbiji n air sejuk sejuk,tak pun mkn biskut 6 keping cicah air milo pstu mnum air sejuk je,air milo tu sy xmnum😅 sbb tkut kcau hb n berat confirm naik byk,sbb air mnis...klau mkn bskut je xde la naik byk sgt 100g-200g je esoknya akan trun blik..skrg msuk trimester ke 3 xde dh lpar tgh mlm..

lapar mkn jela. jgn tahan lapar nnti gastric dh lain pulakk. mkn je sikit, beli biskut standby dlm bilik.

2y trước

itu lh ingt kena jugak buat simpan dlm blik skit biskut alas perut smntra nk tunggu pagi. 😇