Second trimester

Halo mommy mommy. Nak tanya, normal ke second trimester sakit pinggang? Bila tidur, pusing kiri tak kena, pusing kanan pun tak kena 😅

10 Các câu trả lời

sama la saya pun 29weeks..skrg ni bertmbh lg sakit pinggang dgn perut mengeras..asyik nk p toilet je..tidur pun nk pusing kiri kanan terasa berat kt bhagian bawah tu

2y trước

Kan awak. Hadapi dgn tenang. Heheh takecare 🥰

Sama sy sis. Tdo tak lena sbb sakit pinggang. Tambah bantal utk support perut dgn blkg bru la blh lena. Tp mslhnya perut tak besar2 lg pun 😅

2y trước

Bru 14w awk. Jauh lg prjalanan 😅

hehe sye 26w . mmg susah nak carik posisi nak tidur lagi2 perut dah besar 😂

2y trước

Yg dh tdor pn bole trbgun sbb sakit pinggang. Ni dh masuk 36w lg la. Semua dh sakit hingga ke bhagian bwah kta tu pn dh mula rsa sakit. Struggle btul bila nk bgun buang air. Ape pn, kta enjoy je pregnancy journey kta k. Take care

smaaa larhhh...skit sungguh 😟bila bngun bt kja hlang skit tuhh..

2y trước

tuhhh larhhh byk kn berdoa dan fikiran positif 🤲💜

Banyakkan minum susu, jaga postur badan 😁

2y trước

Ok baik terima kasih ya ❤️

sama lah saya . dah xpndi tdo trlentang😂

2y trước

Kalau tidur terlentang auto sesak nafas awak 😂

normal.. jg posture

sama dengan saya sis haha

2y trước

Awak juga! Takecare ya, jaga kandungan baik baik 💕

normal.. jaga posture

2y trước

Terima kasih ibu 😆

Normal sis..

2y trước

Kalau pergerakan baby, minggu ke berapa ya selalunya?