Anda Ibu Hamil & Berpuasa?

Psst....Ada tak dekat sini ibu-ibu hamil yang berjaya berpuasa penuh hingga ke hari ini? Jika ada tolong komen dekat bawah kejap, Min nak tengok. Hehehehe..

Anda Ibu Hamil & Berpuasa?
58 Các câu trả lời

saya baru tahu pregnant 4w.. adakah saya perlu teruskan puasa atau tak? sy ingat badan penat dan mengantuk sebab cuaca atau sbb puasa.. rupanya pregnant.

2mo trước

masih berpuasa. pkul 9pg start perut bunyi rs sakit gastrik tu on off. letih jgn ckpla . dh mcm kain buruk.melepek je