Janin Kecik Tak Sama Dengan Week

Pda ari nie kdungan sy 12week..tp smlm scan doc ckp janin dlm tu x sma dgn week sy.doc suruh sy g hospital kecik air ketuban brbyr sndri sbyk rm6rat lbh katanya.. b4 week sy 20mgu... Ada x sapa2 mcm sy nie.. Sy pelik sy buat buku pink kna byr rm20.. Sy bkn wrga mlysia ke??. Sy tnya knapa 20 die ckp buat buku aik! Pelik?! Kk nilai

25 Các câu trả lời

Sy pun kk nilai, rm20 tu charge cek upt.sblm tu RM1, start 2018 kot kena charge mcm tu.

5y trước

Kenapa harga mcm firaun? Hmmm klinik saya sini kena kalau check upt seringgit jee ... kalau mcm tu baik beli and check sendiri baru 4 ringgit