baby songsang

assalamualaikum hai2 ??mom2 semua dn bakal mom2 ?sy 28 week 3 ari lps sy scan bb dn bb sy d dapati songsang ngn week yg skrg nie..so doc bg tahu sy die bagi msa smpi 34 week klau xda prubahan trus g hopsital untuk buat bedah..sy klau blh xnk la smpi mcm tu.tp klau dh tkdir y not sy ikut jer ap doc ckp..soalan nya boleh urut x kdungan ini?

2 Các câu trả lời

Normal..baby pandai pusing tu..sya hari tu songsang..skrg dah turun kepala..dnt worry baby pandai pusing.

5y trước

Wc😊

Cuba banyak kan buat posisi mcm tengah sujud..

5y trước

oo mcm tu ke ?