18 week tu kiranya berapa bulan ?

Momies Sy x buat buku lgi selalu g buat scan baby je skrg dh msuk 18 week sy confius brp bln dh 😖 Sy kurus orgnya perut kecik sgt x nmpk lngsung

5 Các câu trả lời

Better pegi kk buka buku pink sis. Jangan sampai 20 weeks br nak buka. Boleh dikatakan lambat dah tu. Kita xnak nurse menyinga 😣. Sya buka buku pink time 12 weeks pun nurse sikit lg nak membebel. Dia kta sbb kita nak kena refer dr kk utk scan ttpkan edd bby. Sbb tu kena pegi awal buka buku.

2y trước

TQ sis

lagi sikit dh boleh tengok jantina dh tu 😂 Adoii lewat nyaa .. kena bebel nanti dkt kk . nak selamat swasta la . tapi boleh tahan kena marah boleh je kk . kalau saya jenis cepat koyak 🤣 tak boleh org marah2 , nanti menangis and stress ..

2y trước

14 week pun dh boleh tengok dh sis 😂🤣

itu dah nkdkt 5 bulan . better pegi bukak buku cepat takut nnti nurse marah sbb dah masuk 2nd trimester dahh, jangan buang masa ya sis takut nnti jadi apa apa dkt baby 🥰

yaAllah ngape x g lg. sekurgnyer blh pntau pkmbgan beby. last lewat bt buku dlm 12w je. tahan telinge le kalo kne marh dgn nurse hihihi

2y trước

Allahu.. moge mudah urusan tau aminnn

Weeks bahagi 4 18 bahagi 4 = 4.5 bulan

2y trước

tq sis