Baby Girl Atau Baby Boy?

👀 Psst....mak-mak yang tengah pregant! Nak tanya, dah scan gender baby belum? Haa, kalau dah cuba share sikit bakal lahir bayi yang mana. Anda geng PINK atau BLUE? Cepat, komen kat bawah! ⬇️

Baby Girl Atau Baby Boy?
114 Các câu trả lời

awal scan gender baby 22w nampak burger, yg ke 2 scan lg 32w ttap jg burger.. setiap kali scan kat hospital sy tak pernah tanya pasal gender baby, sebab sy lebih fokus tanya kondisi baby d dlm perut macam jumlah air ketuban, posisi uri, posisi baby, berat baby dan lagi penting Aliran darah ke jantung dan posisi tali pusar ada lilitan d leher baby atau tak.. tp klw prg scan kat swasta sy pakai yg 5D punya dan tanya gender baby, tengok muka baby, air ketuban, dan tali pusar baby dan nak dgar detak jantung baby normal tak.. sebab klw d hospital kadang doc ksi nampak detak jantung baby je, tp tak bagi dgar ritme dtak jantung baby.. skrg dah 35w exited sambut anak first baby girl ni, Next 36w last scan kat swasta 🤭 sebab nnt ulang alik hospital dah tu..

Baby girl.. dah scan dua kali tetap hamburger. Persediaan baju, tempat tdur baby semua beli colour pink! Exited sgt! ❤ Semoga anak² qta smua dilahirkan sempurna dan diberikan kesehatan ibu dan anak sampai melahirkan. Bagi yg belum mngandung semoga diberikan kepercayaan oleh Allah dlm waktu terdekat amin! ❤

𝐵𝑎𝑏𝑦 𝐵𝑜𝑦 .. 𝑀𝑎𝑠𝑎 𝑀𝑎𝑏𝑢𝑘 𝐸𝑥𝑥𝑖𝑡𝑒𝑑 𝑐𝑎𝑟𝑖 𝑛𝑎𝑚𝑎 𝑔𝑖𝑟𝑙 𝑡𝑝 𝑠𝑐𝑎𝑛 24𝑤 𝑛𝑚𝑝𝑘 𝑏𝑜𝑦 .. 𝐴𝑙ℎ𝑎𝑚𝑑𝑢𝑙𝑖𝑙𝑙𝑎ℎ ℎ𝑠𝑏𝑎𝑛𝑑 𝑝𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑠𝑟𝑜𝑛𝑜𝑘 𝑑𝑝𝑡 𝑡ℎ𝑢 𝑔𝑒𝑛𝑑𝑒𝑟 𝑏𝑜𝑦🥰🥰

Macam mana la nak tau baby yg sya kandung niy kalau klinik pun x scan lagi gender...kalau scan di swasta mahal la kat sabah. Tunggu klinik sahaja la niy tapi tu pun susah doktor x scan pun ke tunggu 28 week bru dia scan ? Bby pertama boy,, yg kedua harap nak girl tapi kuasa Allah kita tak tau lagi la yg penting selamat dan sempurna sihat walafiat

Baby boy lagi, kawan untuk abangnya yg nak masuk 5y walaupun awal2 si abg sedih sbb dia nk adik girl. Tapi skrg abg dah happy sbb dok cakap nnt abg boleh main bola sama2 dgn adik. Husband laa paling happy bila tau boy lagi sbb dia mmg nak boy lagi, katanya anak ketiga nanti baru girl 😁saya tak kisah janji baby sihat ❤️

now 33w, 4x scan nampak burger sign, waktu kena tahan kat PAC tiga dua hari lepas, doc kata macam boy je 😂 tapi barang baby semua unisex, kita ambil langkah selamat 😂 mana mana pun ok, as long as sihat tanpa sebarang komplikasi / masalah 🫶🏻 amin 🤲🏻

Baby boy.. Ank sulung sy boy.. yg second ni pn boy jg.. 3x scan nk pstikan mmg geng abg ke.. tiap kali scan dia ttp tnjuk bird dia 😂 nk gtau la tuu dia boy.. its ok syg mommy ok je.. bt teman abg ea.. skrg dah 34w sikit je lg.. brg2 pn byk dah standby.. xsabar nk jmp awk..

alhamdulillah...first 18week nmpk boy..balik tu add to cart baby stuff boy la...skli details scan nmpk girl...delete semua yg bby stuff boy tkar girl...semua amik flower2 ..hehehehe...semoga sy selamat bersalin bulan 7 nnti..doakan yee ...🥰🥰🥰🥰

4t trước

Sama bulan 7 juga duenya 🥰🥰

sy 8bulan bru dpt tahu jantina ... sblum ni dekat kk mmg xnmpak .. mnyorok 🤣 alhamdulillah dh scan dekat swasta punyaa , gegirl 🥰 sy doakan semua ibu2 dipermudahkan bersalin yer 🥰 sy tunggu masa nk bersalin dah 🤲 , due sy 3/6 , doakan sy yer .

sy buat detail scan ms 20w...doc ckp boy...di kk 2x...mse 28w..dan 32 w..pon doc ckp boy...Esok sy scan lg 36w..Brg bby semua beli brg budak laki...ank k6..tp Yg lain semua perempuan..Trasa mcm ank sulung pulakk dia punya excited..harap2 xkena scam lahh