normal ke tiada alahan ?

normal ke kalau pregnant tiada alahan ? sy risau pulak 😩

26 Các câu trả lời

Ni mesti banyak sangat tengok drama melayu nihhh. Asal pregnant jer, kena ada alahan muntah bagai. 😌 Normal tu puan, takde alahan. Beruntung sangat. Jangan di mintak ada alahan. Takut tak tertanggung. 😊

sis sangat beruntung..kerna kbnyakan ibu2 nak yg mcm tu..mcm adik sy..dia biasa je masa dia mngandung ank kdua dia.. sy dh 11weeks ni masi lg mual pening x tentu makan..

Mula2 saya 4weeks ttanya juga soalan ni. bila dh 5weeks keatas.... start dh alahan semua.... lain2 org, lain2 experience😊😊enjoy your pregnancy journey ya 😍😍

saya pregnant xde alahan langsung ... makan pun banyak...😂 teringin nak Ada alahan tapi kena Bebel nga husband Minta yg bukan2...

pelik lah bile orang mintak ade alahan😂😂dok rase takpe,dang rase dok tertanggung badan weh nok tunggu ke 4 5 bulan nok hilang

normal..dua2 ank sy tk ada alahan, alhamdulillah boleh buat semua kerja..tpi dh nk dekat2 laki sy yg kena pening2 malas2 😆

Normal sis . Saya dh ad tiga anak . Tiga tiga ank saya tk pernah rasa mabuk , mual mengidam etc . Tk pernh langsung rasa .

Sama saya 8 weeks tiada alahan langsung.. Buang air besar pun normal. Kadang Kadang risau gak..

dr awal preggy sampai skrg nak masuk 6 bulan .takde alahan langsung ..perut masuk angin ja

Jgn diminta ada alahan.. 😂 penat xboleh mkn, xboleh buat apa2.. syukur sgt tu sis