Tiada alahan

Hai mommies saya nak tnya normal ke pregnant takde alahan? Saya dah 6weeks tpi takde alahan langsung. Betul ke kalau takde alahan kandungan tk menjadi? Risau plk . Kalau fkr logik tak kan tpi tulah jdi risau #firstbaby

8 Các câu trả lời

Tapi sis, tunggu masuk 3 bulan nanti 😌 .. sekarang ni rilex2 dulu .. rasa nak makan apa makan la ye .. nanti asyik alah muntah tu sampai perit rengkong ye... 2 tahun lebih lepas sy merasa .. sekarang ni sy baru sebulan pregnant 😅 takut plk nk hadap tu saya kena sampai tertonggek muntah 😂

2y trước

Saya ni mmg seronok takde alahan, ttiba ada kawan cakap mcm tu terus rasa risau. Semoga sis pun takde alahan utk kandungan skrg ni😊

sama la sis. saya pun skrg 6 weeks takde alahan apa semua. rasa normal je. cuma rasa kena tidur awal and makan selalu sebab kalau lapar terus rasa mcm gagging. last check week 5 doctor cakap semua okay. so tunggu week 8 pulak utk next scan and check up. moga semua baik2

alhamdulillah..dua² ank sy sblm ni sy mmg xde alahan..skg tgh mngdungkan yg ke3..doakan sya jugak ye..due date kita sama😁 jgn fikir bukan² sis..doa yg baik²..mmta dipermudahkan semua ya..

Jangan risau sis, normal je. Kadang 1st trimester takde alahan, tapi 2st & 3 trimester alahan. Bergantung dengan orang, jangan risau tau. Be positive

normal sis tpi tunggu 14 20 minggu 🤣 sya pun mcm itu mula" ,,mcm normal sikit mcm tak mengandung sebab tiada pun rasa" alahan

Normal. Alhamdulillah masa baby pertama sye dlu takde apa2 alahan smpai la baby keluar. Rezeki tu🥰

jangan risau sis..normal je..ada sesetengah ibu mengandung langsung xda alahan sampailah melahirkan

2y trước

Alhamdulillah lega saya dgr hihi

Tak betul. Normal, as long as perkembangan baby okay.

2y trước

Tenkiu sis