Berat badan 1 Tahun 7 bulan

Normal ke berat badan anak 1 tahun 7 bulan 9.2KG...Saya sangat risau ..Anak xnk makan..hanya susu badan..Ade ke jalan penyelesaian ??? Boleh ke bantu saya emak2 dalam nie....

1 Trả lời

Anak saya 1y4m pon 9.20kg even kuat makan. Normal kot. Tapi cuba various kan makanan dia, buat nampak unique & menarik ke. Anak boleh makan sendiri kan? Ke awak masih suap? Kadang2 diorang ni tak nak bersuap, nak makan sendiri baru berselera