Normal ke?

Bayi sya masuk 8 bulan...Tpi berat badan 7 kg...makan nak..tpi susu kurang..Aktiv.Bla cek buku biru berat diatas garis kuning...tu merisaukan...bagaimana nak naik kan berat badan

1 Trả lời

Slagi dia berat x masuk dlam line kuning kira nya berat ank masih normal.. & normal ank kurang mnysu sbb dia dah makan sbb susu cuma smpingan skrg.. Kita focuskn makanan utama ank.. Jd ibu kena pelbagaikn mknan ank pula, beri snek2 brkhasiat, ikut waktu makan utama dn sbgainya.. Yg pnting ank sihat dn masih aktif mcm selalu 😊