Susu atau makan bantu naik berat badan ?

Salam, saya nak tanya, bayi saya 7 bulan + , siang mesti xnak susu, nak makan jee, malam dh tido baru mahu menyusu, normal ke yee ?

1 Trả lời

Salam. Bila anak dah start makan nurse cakap makanan yang naikkan berat badan anak. Boleh bagi anak kentang, keju yang sesuai dengan usia anak. Supaya berat badan naik. Tapi bila aktif memang tak naik sangat berat. Macam anak saya pun alami. As long berat tu naik Alhamdulillah