Baby

normal ke baby in tummy dh 4months tp still x nmpak baby bump .. tp msa first baby dlu 2months pun dh nmpak ..

44 Các câu trả lời

Sy 5bulan baru nampak. Itu masa anak first dan second lah. Anak 3rd ni perut lama dah ada. Hahah ! Buncit je lebih

As long as mommy and baby okay its normal. Me dulu 8 months baru nampak. Tu pun dekat2 nak delivery dah.

Saya 5month still boleh pakai seluar yg biasa cuma ketat sikit kat perut. Depend pada body size jugak kot

normal.. sya dh 5 baru nampak baby bump.. org tua kata, rahim kita dalam.. tu yg baby bump x nmpk...

Normal.. sye 4month, klau lepas mkn perut npk cm 6month.. segan lak.. hehe #imahappyexpectingmom

Sama. Sy nak masuk 4 bulan ni pun kecik lagi. Yg penting baby sihat kat dalam ☺

I m just 12 weeks but my baby bump looks big ...not sure is fat or big 😥

Normal rsanya..Tapi Saya 4m jgk tpi dah nmpk..awak Anak ke-2 juga ka.?

5y trước

Org xtau sy preggy klu xbgtau atau diorg tau..sbb mcm buncit je 😂 sbelom preggy pn dh buncit..dh mgandung slgi x 6 7 m memg xnmpk sngt ni

Normal sis sy bru 7 bln baru nmpak smpai orng tak cye perut kecik..

normal.. sy akhr 5 bulan bru nmpk . 7bulan baru nmpk tgi ckit prut..😁😆