Baby Bump Belum Nampak

Hi mommies! Sy dh 16 weeks, tp perut belum nmpak lagi🤣 Ada yg mcm sy tak? Btw sy first mom. #firstbaby

12 Các câu trả lời

samalah. saya pun dah 18w. masa anak 1st perut agak nampak yang no2 ni x berapa nampak. risau risau. selalu rasa macam tak pregnant. 🤭tapi bila cek perut Nurse kata ok ja. 👌

Sy first mom, dah 17w tapi perut mcm 5/6bulan. Mybe sbb jenis perut n lemak tebal. Tapi setiap masa sakit blkg. Rasa sngat perut berat 😂

2y trước

Kann. Pastuh rasa stress smua baju nmpak perut. Jalan bnyak pun mengah. Kalau boleh nak sorok. Jumpa family besar smua pegang perut 😅

Sy pula 2 bln dh nmpk membukit.. Memang sejenis perut bsar bila pregnant 😅 klau dh 30w mcm tu, nmpk mcm preggy kembar😂

Sy dah 19 weeks 3 days Masih tak nampak baby bump Mcm perut buncit biasa je Myb faktor ketebalan lemak pd bahagian abdomen

Normal utk first mom. Baby bump lambat nampak. Tp x pelik jugak ada sesetengah preggy yg x nampak baby bump sampai bersalin

Memamg tak nampak lagi awak baru 16week. Nanti kalu da besar takut awak tak larat usung sakit pinggang 🤣

saya pon 17week takde nampak babybump. kadang risau ada baby tak dlm perut 🤣🤣

Saya 16weeks dah tapi da nampak macam pregnant. Hehe

saya 18 weeks perut tak nmpk lagi 🤣 btw sy first mom

2y trước

hehehe

saya da 13 week pon masih belom nampak hehehe