Baby bump over size

Hai mommy2 ade x y bb bump besar mcm kite,pdahal baru 7 weeks preggy? Segan kadag2 orag tanye dh brape bulan ?... first scan nmpak 2 kantung jelas sgat2 tp scan lg skali dekat klinik lain nmpak 1 kantug n 1 kantug lg x jelas..

Baby bump over size
80 Các câu trả lời

alaa xyahlaa nk pkir ape orang ckp.. asalkn bby sehat jee.. xyah hiraukan bby bump besa ke kcik.. yg pntg kite jga je bby bump kite.. xperlu hiraukan ape kata orang.. setengah orang bile bby bump kcik pn salah.. bby bump besa pn salah..

Sama... Tp x sebesar sis punye hihi.. cuma besar jgk dpd member2 yg preggy sama 😂😂😂 Scan kat klinik nampak ada dua.. jelas dlm mesin tu.. apa2 pun sy tgh tggu utk buat detail scan di pakar O&G nnti.. doakan sy ya😁😍

Wah... sy 8 bulan baru nmpk mgandung.. 😅.. akak 7 weeks da nmpk baby bump.. sy masa 7 weeks bole lagi jalan laju2 skrg x bole dah 😅.. naik tangga pun kaki da lenguh..

Yess ada geng 😂 kihkihkih . Hope Twins for you sis .. tapi perut sy ni sebab semulajadi buncittt 😂jadi sy tak heran kuikuikui .. Smoga everything dipermudahkan untuk sis n baby

Waahh twins yee.. semoga anak dan ibu baik2 je dan dipermudahkan segala nya. Mama, doakan saya sekeluarga supaya di murahkan rezeki kami. Doa ibu mengandung ni takde hijab

Besarnya br 7 weeks tu.nak tgu lg 8,9 bulan mau kena angkat bila nak bangun..hehe..sy pn twin jgk..mmg perut besar dr biasa.ukur tgi rahim pn lbh krg +-8weeks dr biasa..

7mgu dah besar?..mmg mcmtu eh kalau pregnant twins?...omg, kuatnye mommy yg pregnant twins.... Ni baru 7w, 7month nanti aduh...lg besar. Be strong mommy💪💪💪

Bestnye kalau betul dpt kembar...semoga dipermudahkan yew sis..sy perut mcm org tak pregnant pun padahal dah nak masuk 3 bulan

Tahniah... sis scan dah nmpak jntung ke atau nmpak kantung je.. sye scan 6 weeks+ nmpak kantung je 2..14hb ni scan lain utk 8weeks+

5y trước

Nmpak kantung je... jntung belum lg...

Wahhh sy 6 week kecikk je lg...tp laparr tahap apa enth kalau tak dapat mkn rasa nak menangis