38 minggu

Nak tnya semua....klo.keputihan bercampur ngan cecair coklat tu apa ya... ada ka normal @pon kena g hosital.. skrg kandungan 38 minggu sdh.

58 Các câu trả lời

saya 37w4d pagi tadi keluar spotting warna coklat. check doc belum buka bukaan lg, kepala baby pon masih tinggi. cuma tanda dah nk bersalin. kene alert klo sakit contraction lebih 10 min or pecah air ketuban, terus dtg hosp. #firstbaby

3y trước

sama dgn sy 37w 4d keluar lendir + coklat sikit. tp belum ada sakit perut lg.. skng dh 38w 1d takde tanda lagi? sis dh bersalin ke?