Salam hi sy skrg 38 minggu 3hari nak tanya ni warna coklat tnda ingin bersalin ka?

Salam hi.. darah coklat ni tanda nak bersalin ka skrg 38mingu 3 hari?

Salam hi sy skrg 38 minggu 3hari nak tanya ni warna coklat tnda ingin bersalin ka?
11 Các câu trả lời

sebaiknya bersedia fizikal dan mental sis. bila2 masa je tu. bole tunggu dan perhatikan dulu. klw darah keluar semakin banyak diikuti sakit yang kuat/kerap, terus ke hospital ya. selamat berjuang melahirkan anak 😁

Dh nak smpai masa tu. Baby xsabar nak kena pelok mommy daddy dia tu. semoga dipermudahkan urusan awak. aamiin.

Haii awak . Wslm . Baik buat preparation, sbb sy nak bersalin dlu pn tnda-2 coklet mcm ni 😁

2y trước

dah 38 minggu tu sis,mungkin masa sis dah smpi tu..baik cepat pergi hospital check pembukaan dh buka ke belum..mungkin masa untuk bby dh nk klur tu..mudah mudahan proses persalinan berjalan dengan lancar ya sis amin...🤲🥰

sya sdh pergi hospital sebab ada keluar lendiran coklat 3kli,cuma blum ada contraction,bukaan baru 1cm,jdi doc sruh blik

hampir.. kerap bersama insyallah cpt buka cm nti..

alhamdullillah , semoga dipermudahkan urusan puan bersalin 🤲

Saya keluar tanda mcm ni juga, waktu pagi. Ptg dah bersalin.

38 minggu dh boleh bt persiapan... tunggu masa je tu

dah blh stanby tu sis g hospital..

ye .kemarin Sy kluar mcm tu..smlm da bersalin

2y trước

ye..skit perut..tp bole tahan lagi..skit kuat bila rase baby dah nk keluar...