seeking advice.

salam semua nak tnya, normal ka kadang kadang rasa mcm period pain tu mcm rahim kena tarik, rasa sakit dan tegang sangt bila perut mengeras , semua mula sejak masuk minggu 36 smpai skrg minggu 38. nak buang air kecil pon sakit kadang ?

3 Các câu trả lời

Mungkin tanda tanda nak bersalin sis. Cuba baca panduan lengkap ini tentang kontraksi palsu, perut mengeras dan sebagainya. https://my.theasianparent.com/tanda-nak-bersalin-perut-mengeras

Sama mcm saya... Dh 38 weeks... Dh nk penghujong kan... Kerap rasa mcm tu... So bersabar jelah sampai baby keluar...

sama macam sya sis,36w perut mengeras,lepas tu nk kencing kdg2 rasa sakit,,dokter kata sbb kencing kotor..