bersalin kandungan 38 minggu

sya ade kencing manis ketika mengandung, pastu kena cucuk insuling pagi ngan mlm .... sape pernah kena mcm ni, genap 38 minggu kena bersalin??

6 Các câu trả lời

sma sy sis.. kna bersalin 38week xblh lebih..sy sangkut kencing manis time pregnant..sblm pregnant xde pown..,😓

5y trước

Sama sis..saya tak kena cucuk cuma diet control ja. 38w 6d dah deliver czer sbb masa scan microsonic baby. So,doc cdagkan czer.Hehe doc tak bagi lama2 nanti risau baby makin besar.

tpi sya x thu lgi czer ke normal sbb dia nk induce dulu mcm mna

5y trước

Biasenya kalau baby or mommy xde masalah dorg akan try utk normal dulu.... n akan pantau sentiasa dgn kerap bwt ctg utk cek jantung baby... bykkan berdoa n pujuk baby yea.. semoga dipermudahkan n selamat semuanya..

Saya czer. Dlm 38 minggu dh mmg kene potong. Hehe

selepas lahir baby masih kena insulin ke?

Yea sis, 38week kene induce...

Berat baby skrg brapa sis?