26week

nak tnya ibu2 yg senasib dgn sya.. klau hamil luar nikah memang nurse akan buat appointment jumpa doktor pakar ke.. mcm pelik pula knp nak kena jmpa doktor pakar sbb mcm takde kaitan dgn kesihatan sya atau baby

2 Các câu trả lời

Jumpa dr pakar tu pakar FMS (family medicine specialist), dia akan kaunseling n bg penerangan je apa future plan awk dgn baby nnt

5y trước

Mmg kne jumpa tu part of kerja and tugas dia utk memaklumkan x kira ada org nk bertanggungjawab ke x

Kalau dia sruh, jumpa aje la sis. Tapi biasa nya takde pun. Boleh je bukak buku dkt kk checkup mcm biasa. Kalau check swasta tu terserah diri kita. Mcm sy every month check pakar je. Bersalin hospital separa swasta.