Jumpa pakar

Hi mommies.. sya baru dpt call yg appointment sya utk jumpa pakar di majukan 26/8 ni yg sepatutnya pada 2/9.. mslahnya skrg kenapa perlu jumpa pakar?😅 Sbb cousin2 sya yg dah jadi ibu takde pulak jumpa pakar bagaii.. ##bantujawab

1 Trả lời

Sebab masalah kesihatan dan risiko kandungan setiap orang tak sama. Sticker buku pink awak warna apa?

4t trước

sya minum ubat yg KK bagi.. eberet tuu.. sehari 2 biji..alhamdulillah ubat sesuai dgn sya..