15/07/2024 ni kena pigi hospital jumpa doktor pakar ,, ada x yg mcm sya nk dekat due kena jmpa pakar

Anak sya first emergency czer sbb leaking dan bby berak dlm perut . Dan yg kedua ni bru 7 bulan skrg due 25/07/2024 dan tarikh 15/07/2024 tu kena jumpa doktor pakar la sbb apa ya ? Ada yg pernah lalui x kes sya ni

2 Các câu trả lời

klu pregnancy sblm ni czer mmg ada jumpa dktr pakar pun. utk check scar czer yg lepas sama ada ibu boleh bsalin normal atau tak.

4t trước

ye. then nk tgk juga kndungan semasa..kesihatan ibu. klu xde masalah dktr benarkan ibu utk cuba bsalin normal.

sape yg ada gdm pon kne jumpa pakar jugak sis org kata booking bersalin gituuu