Jumpa Pakar.

Hi. Nak tanya. Sebelum sy gugur doktor ada bagi surat refer pakar. Dan sy pergi amik appointment. Dapat 23/6/2019 . Sebelum tarikh jmpa doktor ni. Sy sudah keguguran. Adakah sy kena jumpa pakar ?atau tidak.

2 Các câu trả lời

Gi klinik scan..tgk rahim dah back to normal size or not. If complete miscarriage x perlu jumpa pakar.

Keguguran tak masuk hospital ke?

5y trước

Tu la. Takpela. Kalau dorang call, ckp je la apa yg patut. Selamat berpantang, sis. Jgn stress2 okay, takecare ❤️