First time

Nak Tanya,sy Tak da rsa alah bru pregnant ank prtama bru 1 bulan lbh.. Normal ke??

60 Các câu trả lời

Sy pon dah 6 bulan sis, alhamdulilah xade alahan, rezeki jgak tu, syukur

Normal. Alhamdulillah sy pun xdak alahan. Cuma kdg2 ja rasa tp xteruk.

Alhamdulillah... bagusla xada alahan.. setiap org berbeza².. 🤗🤗

Normal je.. Untg tkada alahan. Bila ada alahn seksa. Nk mkn pun ssh.

normal. bini saya dh 17 minggu tiada alahan. Alhamdulillah

Normal....sy pon sme..cuma xleh bau busuk ubt gegat..yg lain sume ok

Sy wktu pregnant anak ke2 ni alahan mula wktu 8weeks smpai 14weeks.

Normal.. sy pon mcm tu. Xde alahan lagi.. hihi 🤭

normal bg sy. sy dr awl smpai 38wk mg xpnh ad alahan

Sy dh 22w .. Alhamdulillah , xdak rasa alah apa ..