Assalam..sy pregnant 5 week keluar lendir coklat lama kelamaan keluar darah mcm period..bleh tau apa

keguguran atau normal

10 Các câu trả lời

Rakan saya ada keluar lendir sebegini. Mula² dia tanya, saya ada tak keluar lendir² coklat di fasa awal pregnancy, saya ckp takde. Kemudian dia ceritalah dia keluar lendir² coklat seakan darah, tak byk pun sikit shj tp dah byk hari. Saya nasihatkan dia utk pergi check di klinik. Masa tu kandungan dia 6 minggu. Keesokan harinya dia jumpa saya kemudian dia ckp pad dia ada byk darah. Saya dah tak senang duduk dan mmg minta dia pergi check di hospital. Selang beberapa hari dpt khabar beliau keguguran. Jadinya nasihat atau saranan saya, Pn pergilah check di klinik atau hosp. Semoga urusan Pn dipermudahkan dan janin dlm kandungan Pn selamat sehingga dilahirkan. Jaga kesihatan diri ya Pn.

Sis apa pun check clinic ya. Wife saya 6 mgu jd mcm tu. kami pun risau dan terus ke klinik. Pegi clinic doc bg ubat kuat rahim. Tp still ad keluar drh skit juga. Tp skrg kandungan wife saya dah msuk 5 bulan. Alhamdulillah suma ok.

sy mula MCM tu..Dari 5 week Kuar MCM lendir coklat..pastu ada Kuar lendir drh..g klinik,doc bg ubat kuat rahim .masuk 7 week MCM tu, akhir nya sy gugur .sedih sgt..😞

5h trước

Insyaallah sis..TGH usaha lagi..

1 je sis kne igt, apa2 discharge yg keluar time pregnant even setitik pun sgt xnormal ya. blh pergi ke hospital terdekat untk cek

Tak normal. P klinik buat checkup.. 5week bru sgt2 , pls jga pemakanan n jgn angkat berat lgsg.. bahaya utk sis

tak normal. spatutnya xde apa2 discaj yg keluar. pergi klinik dan check.

Kalau kes mcmni kne jmpe doc terus..jgn tnya kat media sosial sis..

Apa2 yg berkaitan lendir2 darah Time Pregnant TAK NORMAL

saya pernah alami macam ni.. gugur 🥲

ancaman keguguran awak....