Ank sy bru sthun 8 bln..skg mngdg anak kdua

Salam ibu2 sume ad x kat sni yg anak first dia dlu czer n umor ank bru sthun lbh..tp ank kdua blh brnk normal??pliss komen..

1 Trả lời

hurm .dlu ms sy chckup dlu selepas bersalin..doc pnh kata kalau pnh brsalin czer in shaa Allah akan ada chances tuk bersalin normal jika pregnant lg...dan merancng utk pregnant .. tp apa2 pn depend pd sejarah medical puan bagaimana ..jika tiada mslh apa2 in shaa Allah blh brsalin normal .apa2 pn puan try bncng dgn doc pakar yg merawat puan .mg dpmudahkan segalanya .aamiin