Yellow Discharge

Hi, nak tanya yg berpengalaman. Currently 7weeks, is it normal bila I penat sbb jalan byk akan ada yellow discharge. Cair je warna nya. Tak pekat. I tak kerja byk rest je but kdg2 bila I keluar jalan2 pergi mall ke and so on mesti ada keluar sikit macam tu. Hopefully bukan infection or anything sbb takda bau dan tak byk pun. Just nak tahu normal or better go check dgn doctor. Thanks!

1 Trả lời

Mcm sy la, bnyk keluar discharge bila berjln jauh duk dlm kete lama..wktu awal2 risau jgk sbb pernh ada sej ggur, tp bila scan bby oky je xde mslh..klau wrna brown bru patut risau..tp klau sis risau jgk blh mtk Dr ambil sample utk check.