Help me mommies...Brown Blood and Discharge

Hi mommies nak tanya. I dah dlm minggu ke 10. Kadang kala i persaan i keluar brown blood or brown discharge ( sedikit) . Pernah jugak i pergi consult dr. Dr ckp look normal. But i still takut and nervous ini. Ada tak momies yg pernah go thru this and cara overcome this..: please helpp ?

1 Trả lời

Just monitor je lah dulu if doc kata okay, tp make sure bedrest terus. Jangan buat kerja berat / angkat berat. Kalau makin banyak, sila ke hospital asap. Sy bleeding keluar fresh blood masa 10w dulu, diagnosed as threatened mc. Start dgn spotting yg siikit sangat2. So if u rasa takut, pergi hospital.