Hi mommies.skrg kandungan I masuk 15 week 3 days,hari ni keluar yellow discharge..is it normal ke?

Who can help me??

2 Các câu trả lời

sebenarnya yg normal is white or colorless vaginal discharge. kuning boleh jadi sbb infection kalau ianya menyebabkan kegatalan. this is very normal among pregnant moms. tp tetap kena rawat lah jika discharge kuning/kehijauan dan menggatalkan. selalunya disebabkan yeast infection. kalau xgatal rasanya takde ape. bykkan minum air masak ye

Normal