baby 1 bulan 10 hari

nak tanya normal ke baby 1 bulan 10 hari berak bnyak kali dalam sehari. kadang 3 kali, kadang 4 kali. tapi hari2 berak laa. risau bagi susu ibu dgn susu dutch baby. 🥲🥲🥲🥲. perut tak kembung. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #firstmom #worryingmom

1 Trả lời

normal..bagus dia berak banyak..anak sy pun camtu . kejap² berak . pampers newborn and size tu pun tahan seminggu je. baru tukar jer tetibe pooppss berak lagi heheh

2y trước

haaa okay jer tu.. hhehe dont worry mommy ..ank sihat walafiat tu