Keluar lendir ..37w 4h..rasa krem2 dekat bwh..

Lendir apa nie yaa?? Sy first mom ..xtahu sgt

Keluar lendir ..37w 4h..rasa krem2 dekat bwh..
14 Các câu trả lời

bila2 bby leh kuar ni.. Sy dlu masa ank no 4, sakit contrction byk kluar mucus mcmni.. walhal sy takde keputihan … kol 3 pagi start sakit.. time tu 37week tepat… Kbetulan kol 8pagi ada appoimnt spital nk pusingkn bby sbb bby sy songsang… Kol 8pagi smpai spital dlm keadaan contrction da konsisten… cek bukaan da 5cm.. Dktr seluk , kaki bby sebelah je kat pintu rahim, sblh lagi taktau la dia lipat katmana… kena emergncy czer jgk la.. tp lega jgk.. dari sakit gile contrction tu ,kena bius terus ilang sakit… huh… Anak no 4 wktu ni.. ank no 5 pun 37week jgk , normal… Kali ni ank no6, nth bsalin week ke brp tah..

mucus plug ...berjaga jaga je sis...sy 3 ari keluar mucus plug ni ...ari ketiga terus sakit nk bersalin dh...masa anak first

2d trước

mcm mna klau kandungan 5 bln keluar benda nie

ini terjadi pada saya masa seminggu nak bersalin, hati ii and dah boleh siapkan diri bila dah ada campur darah hhuhu

mucus plug. kalau keluar ada campur darah terus pergi pac ya 😊 semoga dipermudahkan

Mucus plug, nmpk je pinkish/red nti terus g hospital wlaupn xde contraction ya

awak ade amalkan senaman ke apa ke sebelum2 keluar mucus plug Ni? boleh share tips..

tanda nak bersalin..sy ptg keluar tngah mlm pecah ketuban. terus g hosp 😂😂

2d trước

Srs r?? Sy okey lagi stakat nie.. mlm nnti xtahu laa

tanda2 bslin da tu sis, sa dlu mcm tu hri yg ke3 bru bslin

mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin