SPOTTING

Nak tanya mummy2 dalam ni. Sy baru preggy 5weeks dan sy berpuasa. Tapi tadi nak mandi ada nampak macam tompok darah macam warna coklat. Kenapa ya?

1 Trả lời

Myb tu darah lama dr rahim, sy pon mcm tu, da 5x mngndung, sume bleeding mcm tu.. Jgn fkir bukan2, kne happy.. Bby tgh mnempel dgn sihat😊😊jgn darah fresh warna merah, tu kne g cek.. Selain tu, kne slalu berbaring n berehat bnyk2 d awal kndungn... Insyaallah, kndungn akn mmbesar dgn sihat.. Smoga urusan dpermudahkn😊😊🤗🤗