Darah macam period

Hai mommies.. Nak tanya ..sy 3 kali check upt sy mmg +ve .. Kalau diikutkan dh 9weeks.. Tapi sejak dari 6 weeks sy slalu spotting coklat tapi tak banyak.. Dan juga tak hari-hari spotting.. Tapi dalam minggu ni spotting banyak, dak pagi tadi dah bleeding macam period, tapi saya tak rasa sakit cramp, atau pening. Adakah itu tanda keguguran?

1 Trả lời

awak kalau bleeding time pregnant, kena terus pergi klinik/hospital.