Susah hati

Selamat malam... Saya tengah risau ni...Saya preggy 11 week... Saya perasan macam ada keluar darah warna coklat dekat spender saya... tompok-tompok...Risaunya saya takut perkara tak diingini berlaku..????

4 Các câu trả lời

Saya masa awal kandungan pun mcm tu sis.. So masa scan baby kat swasta tu sy tanya doktor lah... Risau hitam2 tu kebocoran dei baby ke... Hihi doktor ckp mungkin penukaran hormon je tu.. Sebab kita preggy.. So far baby baik sama dengan umur lah.. Jntung semua baik..doktor bg sy ubat insert dri bawah, die x bg pki sudu die tu, sebab pregnant suh pki jari just tolak je sedlm mna kita sampi lah.. Sekali insert je sis.. Clean terus.. Xde dah masalah kuar coklat2 tu... Semoga sis pun dipermudahkan.. Xde apa tu..

5y trước

Sakit tak masa insert tu?

Hi mommy selalunya warna brown tu spotting. Sy pun pernah jd ms 7 weeks. Tp apa pun jumpa doc. Maybe doc bg ubat kuatkan rahim. Kena byk rest, bila baring tu tinggikan kaki.

5y trước

Alhamdulillah...semalam pergi scan,doc cakap baby semua okay...ada movement...jantung pun ada..syukur sangat..

Hrp2 bby kamu slmt.. Sy pernah alami spt kamu ms preggy ank ke 2. Tp alhamdulillah dgn izin Allah, bby slmt.

5y trước

Alhamdulillah

Cuba baca ni beza spotting n pendarahan lain. https://my.theasianparent.com/pendarahan-semasa-mengandung