Lendir Darah & Tompok Coklat

Khamis ni saya genap 12 minggu pregnant inshaAllah. Tapi tadi tiba2 masa nak shishi terperasan ada lendir macam darah period sekali tompok coklat kat seluar dalam. Sebijik macam mula2 nak period tu. Sakit2 takde rasa. Adakah normal atau sesuatu terjadi? Saya taknak pikir bukan2 tapi saya risau sangat. Baru ni scan nampak dah babyjya gerak2 ????

10 Các câu trả lời

G doc check sis. Sbb 12w dh besar jgk..sy pnh msa 13w ad coklat2 scan baby ok aktif lagi..doc bg ubat kuatkan rahim..seminggu xhilng2 ...last2 bkn rezeki sy..

5y trước

Alhmdulillah...☺️🤗

Hai mommy . better awak jumpa doc yee . and please jangan buat or angkat benda beratt . banyakkan berehat k . take care mommy 😊

Sama la sy pun.. Tapi sy baru masuk 7 weeks.. Skrg tgh ada klinik nk tanya doc.. Harap2 semua ok jer. 🤲🤲😥

5y trước

Awak bleeding caner yer? Merah cair atau merah pekat hitam

Kalau boleh jgn banyak gerak atau buat kerja berat berat, rest and baring je dulu, then jumpa doctor

Bleh tahu keadaan sis sekarang? Sbb saya pon jadi mcm sis tp scan ape semua okay... Risau pulak😥

5y trước

Aminnnn.. Semoga semuanya baik2, sihat2 n dipermudahkan:))

Dlu sy mcm tu awal2 baby bertahan smpai 5 bulan je pastu gugur.

Better sis jumpa doktor..tkut jd pape kt janin..cpt tau

Better jumpa Dr utk kepastian

Maaf.. Macam ni ke??

4y trước

saye tngah alami mcm tu ..hope tak ada apa2...x g lagi kk suami ckp nnti pergi😭

Refer doc