minum air gula kena puasa bole minum air kosong tak?

hi nak tanya esok saya kena minum air gula.. nurse suru saya puasa dari pkl 10 mlm until esok pagi lepas minum air gula. bole tak klu saya nak minum air kosong pkl 10 mlm tu.?

22 Các câu trả lời

Air masak boleh. Minum je. Lepas minum air gula nak minum pun boleh

Boleh, tp sikit la, jgn teguk byk2. Asal basah tekak.

Sblm mnom air gula mlm nk mnom air msk boleh je

Blh je tp jgn byk lgpun air masak tu kan alkali

Xblh minum, nama dh puasa..sy baru je balik Dr minum air gula pagi ni😋

Boleh sis minum air kosong..

Boleh je sis. Tapi kalau saya, minum air masak tiba2 muntah dan kena repeat minum balik. Kalau tak minum air masak, takpe. Lepas minum terus pegi duduk diam2 tak banyak gerak. Macam saya kk jauh. Jadi 2 jam kena la tunggu.macam adik saya lepas minum air gula dia balik rumah. Lepas 2 jam dia dtg amik darah semula

5y trước

Saya cuba test kat diri saya. Minum air masak memang akan muntah. Tak minum takpa. Tapi sis kena banyak duduk dari banyak berjalan. Tu la. Untung dia. Misi sana okay siap ada group wasap lagi 😅

Seteguk je bolej

boleh

×