Pinjam mata faint line @ negatif

Pinjam mata mommy , ada nampak faint line tak ? gugur 18/5/2024, period delay 4 hari . siptom2 di rasakan - suam sejuk mcm nak demam tp tk demam - suhu 37.1 - mild cramp sekejap 5minit hilang - cepat lapar dan selera makan bertambah - kentut2 rasa perut kembung - sembelit ada pengalaman mcm ni tk mommy2 boleh share

Pinjam mata faint line @ negatif
13 Các câu trả lời

saya nampak 2 line..saya hri tu mcm ni jgk waktu ank kedua..hari2 sya cek..sbb jdi trtanya2 btul ke 2 line..sya cek hri2 smpai la line tu btul2 trang...bru la sya puas hti...lpas tu bru sya g cek klinik..

4d trước

oh mcmtu, nanti sy repeat lagi. berdebar pula rasa harap makin terang sb dh 2 kali gugur

Faint line sis..Sy pn sama juga mcm ni..tunggu dlm seminggu baru test semula..in shaa allah semoga ada rezeki..amin²

sy nmpk 2 line .. klau nk lg sure tggu 2 week bru test balik . bngn je tido awal pgi trus test .

tunggu lagi sis samar sgt tu..2-3 week lgi bole cek ..insyAllah ad rezeki zuriat buat sis

gambar susah nk ckp, nmpk negatif pun ada.. pencahayaan gmbr ni xsama..

Nampak samar2 mcm saya pregnant anak first.. try lgi 3/4 hari mesti terang..

4d trước

kalau tgk depan2 memang nampak tp samar sangat. agak2 samar macamni dalam berapa weeks ya

untuk lbh memudahkn Puan tggu 1mggu lg then repeat UPT

kalau tengok mcam ada smar2 cuba lagi nnti smpai terang

4d trước

baik sis. sy akan repeat lagi seminggu

-ve sis. Cukup kan seminggu then repeat lagi

moga ada rezeki🤲🏼