minum air gula

Esok saya kena minum air gula . 10 Malam ni dah start puasa . Nak tanya, puasa tu termasuk puasa minum air kosong ke?

2 Các câu trả lời

Klu sy aritu, nurse pesan suh mnum kol 7.30 pg.. so, sy last mkn ari sblmnya kol 7.30 ptg.lps drp tu sy mnum lemon suam tanpa gula sblm kol 10 mlm.. lps kol 10 mlm stat puasa mmg x mnum lgsng air kosong smp setel urusan esknya.. lps mnum air gula nk tgu amk drh kali ke 2 pon elakkn mnum air kosong.. alhamdulillah result ok..

Mg d pmudahkan... segala urusan sis..aamiin...