Minum air gula kena puasa boleh minum air kosong tak?

Saya menyusukan anak, memang cepat haus. Boleh ke saya minum air kosong. Nurse suruh puasa dari pukul 10 malam sampai esok pagi. Boleh ke saya minum air kosong dalam tempoh puasa tu?

2 Các câu trả lời

boleh. tapi kalau x tahan makan je sis. saya hari tu mmg x tahan sbb bby fully bf, pukul 3 pagi dh mengigil. mmg makan je nasi, esok call kk mintak tangguh.

1y trước

hahahah. memang cuaca panas. lagi la anak saya fully bf. lagi la tambah dahaga tuh. terima kasih respond

boleh. tak minum lgsg 8j puasa tu boleh pengsan wooo lg bf kan. minum air putih saja tauuu jgn cendol pulak hehe

1y trước

heheheh. malam kedai cendol tutup. terima kasih respond