kehel

Mun teu butuh mh da. Hayang kaluar. Percuma gawe oge. Karah cape hate....

13 Các câu trả lời

Kari kaluar weh atuh ceu.. Da ngeluh didieu ge batur teu bisa kukumaha.. Drpd stress mending eureun weh.. Nyiksa batin sorangan..

😁 Ga ngrti bukan orang sunda ✌️

5y trước

🙄🙄🙄

Eren we bu,, da aya salaki iyeuh nu usaha,

5y trước

Masa g mnafkahi, terus punya istri buat apa?, , kn ngasih nfkah mh, platuran dr allah

Naon atuh euy aambekan wae 😂

Jawa bisa apa 😅

Km orang Jawa yah

Iyah....

Betul

???

sarua ceu..mun teu butuh mah hyg kaluar gawe ti nu ieu,mdh2an we aya gawean nu sejen nu leuwih alus ke mun tos lahiran..aamiin