lendir campur darah

Hi mummy, nak tanya sy dah masuk 39week..td pagi kencing keluar lendir campur darah, tapi belum ade rasa sakit kontraction..cuma kdg je rasa sakit bagian bawah + sakit bagian buntut ..ade yg pernah alamai camni x? Sbb anak 1 & 2, pecah air ketuban..

27 Các câu trả lời

blood spot pon tanda nk bersalin jgk tu. boleh pergi hosp dah. semoga mudah bersalin sis

tnda2 melahirkn tu sis..jgn tngu smpi pch air ketuban kh pa kh..nnt bgi kesan dgn bby

Sis sya perna keluar darah ngam2 39 mingu jgk tpi saya bersalain pada 40 mingu 3hari

Nk bersalin da tu.sya pn cm tu dulu...lndr n drh klur..cek kt kkia da 2cm

Mybe constraction dtg lambat sikit tapi sakit dia berganda hanya tuhan je yg tahu

Saya dulu macam ni..tanda nak bersalin dah.mmg keluar hari yg sama masa 39w tu

Nurse ckp klu case mcm tu kamu kena pergi hospital terus utk check. ☺️

Trs prgi spital sis.. tanda² bersalin sda tuh.. moga d permudahkn..

Better pegi trus spital..Kdg walau x sakit Tapi jalan dah buka..

Sy trun lndir dan drah. G hospital. Da 2cm..😅

5y trước

Setiap org tu xsama...🙂 Klau rasa xconfident better terus ke hospital...Pape Hal senang klau dh smpai sane...