lendir campur darah

Hi mummy, nak tanya sy dah masuk 39week..td pagi kencing keluar lendir campur darah, tapi belum ade rasa sakit kontraction..cuma kdg je rasa sakit bagian bawah + sakit bagian buntut ..ade yg pernah alamai camni x? Sbb anak 1 & 2, pecah air ketuban..

27 Các câu trả lời

wlau pn da ke hos sblm ni . prgi lg ke hos sis xpe xd rse sakit pon . sbb doc bole check dlu ap ap hal . sesetgh org xd sakit contraction tau2 nk p kencing kt tnds bby kelua skli . jdi xsala prgi hos tok pstikn lg sis . sy pon da msok wad ari tu da bkk 2cm . lps tu doc bg balik . doc pesan klau sepnjg tnggu mse ni ad kelua ap ap kt bwh . lender drh ke ap dtg balik hos check . 😊

Sye bru pas bersalin tnda mcm sis, 2hri jgk la nk brsalin.. Tp tgk org jgk.. Sye hri isnin kuar lendir +drh rabu tghri bsalin.. Better sis g spital utk cek bukaan..

Sya keluar lendir bcmpur dgn darah tpi disertai dgn contrction dan skit pingang smua tu..better g hospital..sbb dah turun tanda tu..

Saya dulu mcm ni la.. x de sakit ape2.. kua lendir campur darah sikit.. terus ke hosp.. doc tgk jalan da buka 4cm.. masa tu 35w

Sma mcm sy nk lahirkn anak pertama..kluar lndir cmpur drah..xsakit mna lg tp masa tuh jln dah trbuka..dh blh prgi hospital

Sy gitu jgk anak kedua.. Kua lendir darah.. Yp dgn kontraksi.. Skali p hospital da bukaan 5cm.. Msuk lavour room terus

Oh..ok sis, sbb 2hari lepas g hpital dah sbbsakit bawah xbole tahan..doc cek dah 2cm & suruh balik dulu..😅

dah tanda2 la tu sis.. sy ni 39week+++ blm da tanda2 lgi.. huhuu.. tak sabar rasanya.. semoga d permudahkan...

3y trước

sama kita sis 39 w blm ada tanda kluar..cuma contraction kadang kada g jee..penatlh nak menunggu nii

Mw beranak tu sis... Walau pn xda sakit... Bila suda peca ketuban bru sakit yg mendadak tu

Pegi hsptl la cpt2..jgn biar jaa...klu tangguh2 kita x tau pa jd ngan bby dlm tu..kesian diaa