Sakit contraction takde keluar darah lendir atau pecah ketuban

Ada tak yg pengalaman sakit perut je tapi takde tanda lain mcm takde pecah ketuban atau lendir darah tu? Sy first mom, dah hari ketiga ni rasa mcm pedih senggugut tu je. Bila nak kena pergi hospital?

7 Các câu trả lời

pengalaman sy contraction 5minit skali nk dekat 2hari , pergi hosp tkde bukaan . nurse suh dtg balik kalau turun tande . balik rumah layan contraction x makan x minum x tido . mlm tu terus gerak p hospital lain perjalanan 2jam . sampai hosp bukaan dh 2cm . terus admit ward pagi esok bersalin .

Saya 03/11 ni sakit sengugut je tak berhenti.. saya baring, bangun, duduk, berdiri pun tak hilang sakit nya.. pergi hospital bukaan dah 2cm, esok pagi dah 4cm.. jam10 lebih tolak lb doktor tolong pecahkan ketuban jam 12 lebih melahirkan dah.. mmg takda tanda lendir, darah or ketuban pecah..

2y trước

Sakit tu seharian ke mcm mana?

akk ank no 4 36 mgu skit pingang ja prut tak mgeras pon tp skit dia smpai berpeluh2.trus pi hspital mesi tgk 36 mgu pstu dia tnya ada akk ckp tak de tp skit pingang sgt2 ada mesi sorg ni dia sruh pi seluk jgk tgk2 dah buka 4.tak smpat nak daftar trus tolak msk leberom.

12mo trước

Sakit smpi berpeluh tu sakit senggugut ke? Saya pun senggugut jgk sehari smpi 3/4x jgk laa n setiap kli dtg mesto berpeluh. Pstu ok dah. Kire saya kne pergi hsptl jgk ke cne? #38w5d

Terus ke hospital kalau sakit. Saya haritu pun pergi je hospital Sbb perut mcm berangin n loya. Cek jalan da 3cm, tapi tanda2 lain xda, ctg ok. Kena tahan, xsmpai petang, sakit dtg, n bidan pecahkan air ketuban masa 8cm

pegi je ke hosp sbb sye un 16/10 hrytu xde tndatnda yg sye rse kjpkjp sakit kjpkjp tk pstu bilq dia sakit dia hentam cukupcukup 🤣 , pstuu p hntrr kul 12mlm , kul 7lahirr dahh 😘

boleh je pg check bukaan. sye contraction sampai hospital dh 3cm.

2y trước

Sy jadi mcm blur tau sebab taktau nak ckp mcm mana bila sampai sana 😂😅

kalau xtahan atau risau, Terus je ke hosp

2y trước

Baik sis