Air ketuban tak pecah

Hello saya first mom.nak tanyak hari ni dah keluar lendir campur darah tapi air ketuban still belum pecah padahal dah ada pembukaan 2cm and ada rasa sakit kontreksin tapi tak kuat sangat.so saya nak buat apa sekarang?🥲😓

2 Các câu trả lời

keep je berjalan keliling wad n bykkn exercise. jalan itik, ketuk ketampi n side lunges itk bantu bukaan cpt

mcm sy ank 1&2 doc pecahkn ketuban wlaupun dh 5cm😂 xde hal tu..truskn jln mcm sis di ats gtau..