Meluah perasaan

Hi moms, sy sedih la and kecewa dgn mak and ayah mertua sy.. sy jaga gula anak sy, sy tak bagi makan itu ini sesukahati.. tapi masih je mereka bagi belakang sy. Saya dh banyak kali pesan tak kcik lagi (anak sy 1y9m) tak boleh makan manis banyak, kafein tak boleh. Dah berbuih mulut tegur... suami pun dh banyak kali tegur and kadang termarah mereka.. baru2 ni bagi minum nescafe, dgn coklat cadburry.. lolipop pun mereka yg mengajar.. dulu sy berkias juga skrg mmg sy cakap je depan2 mereka.. sy buat2 sembang dgn anak tak boleh makan manis banyak, kecik lagi.. bila anak sy batuk, mil cakap dkt anak tak boleh minum ais dah, tapi blkg sy tengok2 kat dapur dia suapkan air dia utk anak sy air ais.. tu pun terkantoi masa sy pergi dapur.. bila suami sy tanya and cakap tak boleh makan manis semua tu, mil cakap sikit je... kadang sy kecewa sbb depan anak, sy tak bg dia, sy jaga dia. Tp di break kan oleh mil and fil.. sy tak tahu nk buat mcm mana lagi.. sy skrg apa anak sy mintak semua sy tegas tak bg kalau benda terlalu manis. Sbb saya tahu bila anak sy mintak kat mil and fil msti dapat..

14 Các câu trả lời

sya bg je ank sya mkn apa2 pn kecuali coklat..klu mkn coklat nt xblh tdo dia..hyper lain mcm.. tp sya xde la bg ank org lain mkn apa2 pn wlu blkg ibu dia..tkt aku,kang jd apa2 susah..