PREGNANT VS WORK

Hi mommy-ii . Nak tanya , macam saye bekerja di Watson's , saye sekarang baru pregnant 5weeks , kerja saye berdiri sepanjang masa dan ada kena angkat angkat stok , panjat panjat tangga di dalam stor . Kerja mcm saye ni bahaya ke untuk kandungan yg baru 5minggu mcm saye ? Saye risau sbb saye baru pregnant anak pertama dan takde pengalaman .

27 Các câu trả lời

sorry sis.. dua org kwn sy prnah gugur.. sorang sbb kerja trlmpau berat, angkat angkut segala mcm berkilo2.. yg sorang sbb trlmpau aktif.. sy cuma boleh nasihatkan, stop lah dulu.. bahaya tu sis.. lagi2 tri1 mcm sis niehh.. tapi apa2 pun.. positif