Pregnant kedua

Assalamualaikum dan hye semua saye nak tnye lah ade x ibu² anak baru 5bulan tpi dh pregnant? Boleh share pengalaman sikit x? Sbb saye skrg tgh pregnant anak ke dua family belah suami bersungguh sgt suh saye gugurkan sbb anak sulung saye bru 5bulan. Tolong saye mcm mne saye nak hadap bnde nie smua.#mommybuntu

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, setakat ni saya tak de experience pregnant anak ke 2 lagi. Sebab saya dan suami merancang. Tapi seandainya saya di situasi sis, saya takkan gugurkan. Anak tu rezeki.

rezeki anak tu..jgn digugurkan