Cecair Keluar

Hi Mommy, baby dah 26weeks tapi ada cecair mengalir dr faraj ke kaki. Air ketuban pecah ke sebab tak banyak pun keluarnya. Perlu ke risau?

14 Các câu trả lời

Perlu terlebih risau ye sis. Tak normal even byk ke tak byk tetap kne refer hospital utk further check risau leaking air ketuban. Xde mse da nak tnye2 kt org ke kt sini. Pls treat this urgently for your both safety.

nurse awk takda bg pesanan apa2 ke bab ni? harap awk dh dpatkan pengesahan hospital. bab pregnant ni jgn buat main,zman skrang rmai yg bersalin baby premature.

Apa² yg keluar dari miss v ketika hamil,samada cecair @ darah.Terus bawa diri ke hosp.Rasanya nurse ada bgtau setiap kali check up.Segera ke hosp untuk pemeriksaan

air ketuban leaking tuu .. bnda mcm nii jgn anggap remeh n perlu ambil tindakan segera ke hospital tkut effect kpd baby ..

Cepat refer hospital sis. Ada sahabat yg lahirkan anak 33w sbb dah pecah ketuban dgn sendirinya.

kenapa tnye sini awk pergilah terus hospital menda mcmni utk awk and baby bahaya tu

2y trước

😭😭😭 kalau aku tak pikir apa dah , terus ke hospital

Air ketuban leaking sngat bahaya ye sis , trus refer hospital ok

ye..perlu risau. cepat pergi dewan bersalin. itu tak normal

perlu la risau dan perlu pegi hospital utk check.

Kena cepat ii pegi hospital sis , go kecemasan